Requirements

Our client supplies a wide range of sands, gravels, decorative and specialist products both in bags and in small loose loads. Due to increased product demand the client required additional on-site storage to accommodate finished product prior to collection. Knowing that their requirement was long-term the client decided to purchase the storage building outright rather than rent for a fixed period.

Solution

HTS supplied a 10.00m x 10.00m building on 5.20m eaves. The building was positioned on an existing concrete area next to the clients existing main warehousing facility. The building was supplied with one 3.60m x 5.00m roller shutter door unit, 1 x personnel door unit, internal lighting and external guttering. In accordance with planning consent, the building was constructed with 40mm insulated sandwich panel walling in RAL6020 (Green) colour. The building was supplied with our thermo inflatable translucent roof system reducing the need for day time lighting as natural light is able to penetrate the fabric.

Enquire about this product